Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, August 16 | 9:06:00 pm | 0 Iloveyouu Daos :*
♥ ♥ Assalamualaikum there , Hi comel Handsiomee sekalian :)

K malam ni mood agak baik sedikit even demam selsema bagai . Eew ! Haa copcop kita nak sambut raya , aku sambut demam dulu yedak . Esh tak aci tak aci . malas lah raya ginih huhh *muka bajek* Hahahaha . setakat demam tape nohal leyh . petik jari dah sihat dah nanti time raya . Astarghfirullahaldzim shuha shuha . Insyallah dengan izin Allah aku sembuh cepat . Doakan kita tautau awak tautautau :) Hewhe ngada much !

Subhanallah cepat jekan puasa . Tahun ni paling sekejap puasa . tuptup pejam celik pejam celik nak dekat sebulan kita puasa kan kawan-kawan . Tuptup pejam celik nak raya dah . Hmm , tak sabar nak raya . Actually ada banyak big problem menjelma aku nak raya raya ni . *COBAAN* apetah lagi its all about my family and kesihatan aku ni . Eew malas nak dikenang dengan penyakit aku ni . dahdah lupakan buang yg keruh ambil yg jernih . Eh? sesuai tak? maaflah bm kita low sikit , lalalala :p
K comel handsome sekalian , dah beli baju raya ? warna apa ? raya dekat mana ? macam mana semua oke ? semua dah siap da ? Haa ? tak beli lagi baju raya ? <---- K settle sendiri , jawab dalam hati k comel handsome sekalian :3 Huihui . . . .
Haaaa , nak tautak baju raya kita warna apa ? Haa tekalah tekalah . . Haa ? malas ? Kfoine hahaha tibe mereng otak kena kejutan elektrik tadi kejap . hahaha , Baju raya kita warna merah dengan warna hijau . haaa comel kankankan , tau dahhh nanti lepas raya kita upload baju raya kita tautau . takboleh sekarang nanti basilah . Boooo --, Tahun ni first time raya bersama orang yang kita betul2 sayang selain dari family kitalah . Eh tau tak sapa ? Mohammad Firdaus b Sujaini leyh . Kita plan nak baju raya sama dengan dia tahun ni . tapi ntahlah dia tu , beli ke tidak lagi . nak warna merah sama sama dengan dia . Hmm , insyallah ada masa lapag kalau Allah izinkan kita nak beraya dekat Temerloh , yelahh nak beraya dengan Daos , jangan jeles yaaa . hewhew , Kita sayang sangat dia , sanggup watp jah utk dia tautau awak tautau ;D
"Ya Allah , semoga apa yang aku hajatkan iaitu nak jumpa dia raya ni , semoga dimakbulkan Ya Allah"
Panjangkanlah umur aku dan dia (termasuk family cicik kawan bagai dah) , Panjangkanlah jodoh aku dengan dia sampai ke jinjang pelamin , ke syurga bersama sama dia ya Allah :) Amin Amin Amin , permudahkanlah segalanya . Hmm'/ nak sangat dengan dia , nak sangat hidup dengan dia , hmm nak sangat jadi yang halal untuk dia , hmm nak sangat jadi isteri yang baik dan solehah utk dia , nak sangat jadi ibu yang baik dan bertanggungjawab kepada anak-anak dia . Ya Allah makbulkanlah segalanya . AminAminAminnnnnn :#




"Hi assalamualaikum saya *Nur nasuha nabila an-naas bt razali/Shuha Nabieyla* ingin memohon seriu kemaafan andai kata awak awak yang kenal saya , dan yang tidak mengenali saya jika saya ada membuat silap salah yeaa :) Happy Eid to all Muslim <3 Selamat Menyambut HariRaya Aidilfitri dan sama samalah kita menghargai pemergiaan Bulan Ramadhan ini :) Sekiannnnn"
   
________________________________________________________________________________________
Wednesday, August 8 | 9:19:00 pm | 0 Iloveyouu Daos :*
♥ ♥ Hmm hai assalamualaikum

Apa yg aku rancang tak menjadi , aku silap salah aku semua sebab aku :/ K , agains and agains mengalah . Ya Allah , aku sayang dia sangat :(
Semalam sejarah sedih dan paling sedih tercipta :/ Kena marah tuhni dengan daos :'/ K salah aku , aku mnta dia pikir bagai beri dia waktu then aku mintak pisah . Hmm maksud aku pisah bukan clash putus break bagai dah . Hmm niat aku lain , series ! tapi dia tak paham salah anggap then kata aku tuhni bagai . Hmm dia marah aku ckp tuhni semalam aku terima redha dan pasrah , tapi . . . . cuma satu jah , hm tak suka dia ungkit pasal relay aku dengan fizi dulu ! Hmm ,  bukan salah dia , aku yang pilih dia dari fizi, bnda dah lepas tayah nak cakap dah :'/ Hmm sedih sangat first time kena marah ngan bf :( paling meraung aku bila dia cakap "kalau nak tngal , tgal jah terus" Hmm aku punya sayang dia , aku cakap cmtuh smua smlm just aku nak tgok dia faham tak apa yg aku mksudkan , apa yg aku nakkan . hmm tapi tapalah . bnda dah lepas , dari aku hilang dia lebih baih hati aku remuk remek bagai . asal dia ada dengan aku :'/ hmm SUMPAH JANJI tanak wat dah , Aku akan cuba sorokkan prasaan cmburu aku diam2 sorang2 , biar nak mletup skli pun dalam hati , aku akn sorok . aku tanak dia anggap aku konkong dia bagai . halang dia dari membe ngan pmpuan bagai . hmm betul cakap dia , dia tak mnyombong dengan orang sbb dia nak nanti ramai bacakan yassin bagai time dia takde . hmm :'( k , nampak salah aku lagikan ? ya Allah takuat , satu satu jadi dekat aku , disebabkan diri sendiri , mata bngkak , kpala sakit , ta ckop tidur dmm serang tetibe dengan exam ntah kemana harini . Hmm , smlm dia msj gaya mmg dah nak lepas aku dah :( Hmm takut ! aku ingat aku dah tade pape dah ngan dia , dah dia ckp cmtuh . hmm ingat dia tngal aku dah :'/

    K, semalam keadaan tegang , dia mesej panjang lebar ckp tuhni dekat aku . K tersentap meraung situh jugak . menangis tak henti semalam . hmm msj dia tak balas , aku call dia banyak kali tak angkat . hmm aku dosa , Haaa k , perkara yang paling menyedihkan dan sebak meraung jiwa raga time aku ugut dia cakappp "last aku call , klau tak angkat mean aku anggap dia tanak dah kat aku !" Hmm k dia angkat , aku tahu dia sayang aku , aku 10000000kali ganda sayang dia , kau apa tauh . tapikan dia tak cakap pon dengan aku , time tuh aku sedih mnnges situh jugak . hmm dia pasang lagu blog ni *lagu ni baru ditukar sempena dia tuju dekat aku semalam*  hmm nnges situh tak tahan , ntah dia pasan tak aku nnges mraung situh . hm habes lagu trus dia off kan call . hmm sedih :'/ ya Allah saya berdosa :'/ Tak henti nanges semalam even harini pon bila baca balik msj dia ckp tuhni dkt aku . K auto mngalir bnjir trus :'( setiap mesej dia even dia ckp aku tuhni aku simpan . buat kenangan buat tatapan . hmm yalah mesej dia and gambar dia jelah yang teman aku setiap detik setiap saat :(

Hmm k , nak tahu tak apa jadi aku dengan dia ? Dahhh berbaik daaaaaa ;DDDD
ALHAMDULILLAH , SYUKUR SANGAT SANGAT SANGAT :'/ Gembira dalam tangisan * Aku takut hilang dia , SUMPAH takut , dia semangat aku , dia penghibur aku , dia penyembuh duka aku dan dia yang beri kebahagiaan yg tak pernah aku rasa sblum nih (haih mngalir lagi) *nilah perempuan jiwa lmbut sangat ! eee geram pulak aku ! air mata smpan wey smpan *k bengong jap* hahahaaa . :)
MORAL VALUE NYA ----> Mulai detik ni , aku takkan luah dah rasa cmburu aku dekat dia , aku smpan jah dalam hati , aku takkan halang dia nak kawan dengan sapa sapa . aku tade hak :( Dia nak mesra ngan pmpuan pon hmm k redha , ASAL AKU TAK HILANG DIA* Fahamlaaa , cukoplah biarlah korang nak cakap apa , SEBAB CINTA SEMUA BOLEH JADIKAN ? Haaa nilah buktinyaa . aku sayang dia , aku cinta dia sampai mati ! haaa , tak pernah luah gini , tapenah cakap cinta smpai mati . dengan kau daos , kau ubah full diri aku , k tabik awak  :)

"HMM biey , i sayang you sangat dan terlampau sayang dan cinta you biey :'/ MOHON JANGAN TINGGAL I ! Jangan cakap mesej macam tuh dah dekat i . satu hal you tahu " I TAK PERNAH BOSAN DENGAN YOU" Tak kesah you buat bnda lain tanak msj i tapa biey , i setia tunggu you :'/ even you nak tipu apa pun dkt i , i terima . asal i tak hilang you :'/ tada you , hilang arah i . PLEASE JANGAN TINGGALKAN KITA :( KITA SAYANG AWAK SANGAT ♥


ILOVEYOUUUUUU ----->
                  

*HUJAN YANG TURUN KEBUMI , MEMBAWA RINDU YANG MENGUNUNG*
                SAYA rindu AWAK sangat ♥
PAST


_______________________________________
◕ Shuha Comel ◕


Holla Readers ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Assalamualaikum and Hi there :* Im nur nasuha nabila an-naas bt razali taken by Mohammad Firdaus B sujaini Anniversary : 11march 2012.Thats All thanks readers :)
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


CiteCitu SanaSini moh -,-
.
◕ Sing Lailai ◕


>
_______________________________________
◕ Check it oud ◕

Basecode : Shuha Nabieyla- SD
Template : Sya Syahirah
Header : WIFE'S Daos
Tutorial : HUSB'S Shuha
BestView : Google